O nama

Kompanija DONET je osnovana 2002. godine i u njoj su zaposleni lekari, farmaceuti, menadžeri prodaje. Zastupnik je Orlinga, svetski poznatog proizvođača koji se bavi proizvodnjom suplemenata sa posebnom medicinskom namenom kao i kompanije DoktorBio. Godinama unazad smo prepoznatljivi po Geladrinku, vrhunskom suplementu za regeneraciju hrskavica, tetiva.

Maja meseca 2018. godine postali smo zastupnici Nanopharme. Nanopharma je tehnološka kompanija koja posluje u oblasti inžinjeringa nano materijala. Nanopharma se trenutno širi na lokalnom i globalnom nivou kao partner za istraživanje i razvoj za više različitih industrijskih istraživačkih organizacija.

Nanopharma se 2011. godine pridružila biotehnološkoj grupi SinBio (jedinstveni centralno-evropski projekat koji se od 2010 fokusira na upravljanje biotehnološkim i nano tehnološkim kompanijama sa globalnim tržišnim potencijalom.

Prvi smo u svetu 28. Juna 2018. godine u Beogradu organizovali promociju nanofiber maski, dok će svetska premijera biti u Parizu na svetskom kongresu dermato-venerologa, u septembru mesecu 2018. godine.

Sarađujemo sa najeminentnijim klinikama u Srbiji: VMA, Klinika za Reumatologiji, Ortopedska klinika Banjica i svim većim zdravstvenim centrima po Srbiji.

Takođe, širimo se na područje Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Rumunije.

Pogledajte naše proizvode